Užas u Bajinoj Bašti! Učenik ubo školskog druga perorezom nasred časa

Autor: mediji

Hronika

21.05.2019

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tehničkoj školi u Bajinoj Bašti juče je u radionici za praktičnu nastavu učenik ubo perorezom svog druga u leđa tokom uobičajene rasprave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovaj nemio događaj desio na sred časa.

Obojica – i povređeni i napadač – su učenici trećeg razreda i školski drugovi. Đak koji je zadobio udarac u leđa prošao je sa lakšim povredama zbog kojih je, posle ukazane pomoći u Domu zdravlja u Bajinoj Bašti, upućen u bolnicu u Užice na detaljnija ispitivanja, pišu beogradski mediji.

Kako su đaci koji su se zatekli u učionici ispričali, mladić koji je potegao perorez na školskog druga učionio je to bez ikakvog povoda, tokom uobičajene rasprave.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Užicu čim policija bude dobila izveštaj lekara o težini povreda.

Direktor Tehničke škole u Bajinoj Bašti Ninad Mihailović potvrdio je da jedan đak trećeg razreda ubo drugog i najavio da će protiv učenika koji je napao druga biti pokrenut vaspitno disciplinski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading