Zla kob nad Srbijom: 20 maloletnika diglo je ruku na sebe, a ovo su najteža samoubistva koja su roditelje zavila u crno!

Autor:

Hronika

20.05.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoubistvo Hajnalke Perpauere (15), koja se obesila šalom u hraniteljskoj porodici u Senti jedan jeu nizu slučajeva u kojima maloletnici dižu ruku na sebe.

Foto ilustracija

Crna statistika govori da se u poslednje dve godine u Srbiji ubilo 20 dece, a ovo su samo neka od njih.

APRIL 2019. Dečak (12) ubio se skokom sa sedmog sprata zgrade u Beogradu. Spekulisalo se da je mališan ostavio oproštajno pismo, u kojem je naveo da je digao ruku na sebe jer mu je majka branila da igra video-igrice.

AVGUST 2018. Šesnaestogodišnja devojčica iz Popovca kod Niša obesila se o granu oraha u dvorištu porodične kuće. Rođaci su sumnjali da njena smrt ima veze s igricama koje je igrala na kompjuteru.

20 dece ubilo se u Srbiji u poslednje dve godine

DECEMBAR 2016. Marijana G. (15) iz sela Zlot kod Bora obesila se u dvorištu porodične kuće. Devojčicina majka ispričala je da je njena ćerka digla ruku na sebe zbog neuzvraćene ljubavi.

APRIL 2016. Maloletna M. B. (13) iz Negotina ubila se skokom sa silosa. Ona je prethodno poslala poruku dečku, a motiv samoubistva nije utvrđen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading