Ovo je glavni podvodač porodice Nikolić iz Beograda: Hvali se "versaće" stvarima od bolesno zarađenog novca

Autor: Republika

Hronika

19.05.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom organizovao podvođenje nesrećne devojke (19), uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je zajedno sa još dvoje svojih rođaka podvodio dve devojke. Na društvenim mrežama ovaj čovek se hvalio stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom "versače" marke.

Foto: Facebook
Zoran Nikolić

Policija i tužilaštvo saopštili su u sredu da su dve grupe beogradskih makroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara.

Dve grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dve devojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu devojku (19) za 100 evra po satu.

Plan porodice Nikolić iz pakla 

Kako se sumnja, čak je i devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice iz pakla.

 Ona je jedno vreme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se prostituše. Zaradu od prostitucije delila je sa njim popola - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Međutim, devojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Za pomenuti period sumnja se da je ova porodica eksploatisanjem nesrećne devojke pribavila imovinsku korist u višemilionskom iznosu, dakle više desetina hiljada evra. Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je devojka bila eksploatisana maksimalno. Na primer, dnevno su je terali da opsluži i po šest klijenata više puta.

Uhapšenima se stavljaju na teret više krivičnih dela, najpre trgovina ljudima, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, posredovanje u vršenju prostitucije i drugo. Nakon višemesečne istrage, ovu kriminalnu grupu razbili su policijski službenici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenja ljudi u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu. Njima je juče nakon saslušanja određen pritvor do tri meseca.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading