PRODUŽEN PRITVOR BEOGRADSKIM FALISFIKATORIMA, da ne bi pobegli iz zemlje

Autor: Tanjug

Hronika

17.05.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu doneo je odluku o određivanju pritvora do 30 dana za sedam osoba kojima se stavlja na teret udruživanje radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanja isprava.

RepublikaFoto: pixabay.com

Pritvor je određen zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i zbog postojanja osobina koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Kako je saopšteno iz Višeg suda, pritvor do 30 dana određen je nakon saslušanja osumnjičenih V.J, D.J, P.B, R.J, B.T, R.J, D.P.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsetimo, policija je pre dva dana uhapsila 20 pripadnika dve organizovane kriminalne grupe koje se sumnjiče za izradu više od četiri hiljade lažnih javnih isprava država Evropske unije, koje su naplaćivali od 100 do 800 evra u zavisnosti od vrste dokumenata (pasoš, lična karta, vozačka dozvola..).

Jedna grupa je uhapšena u Beogradu, a druga na području Kruševca, Kraljeva, Novog Pazara, Požarevca i drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading