Istraga o porodici makroa iz Beograda: Iz rijalitija u leglo prostitucije!

Autor: Natalija REMENJAK

Hronika

16.05.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Stojanović (22), koja je u sredu uhapšena sa još šestoro članova porodice Nikolić zbog organizovanja prostitucije, pojavljivala se kao gošća u jednoj rijaliti-emisiji, a to joj je omogućilo poznanstvo sa Vitom Tarotom.

- Andrijana je stalno zujala po gradu, malo splavovi, malo klubovi. Upoznao sam je u klubu "Sedmica" u Mirijevu, gde sam joj otvorio tarot karte. Ne sećam se šta sam video, ali mogu reći da je to devojka koja voli žurke i provod. Iz tog razloga sam je tri puta pozvao da prisustvuje žurkama u jednoj rijaliti-emisiji u kojoj sam bio učesnik. Treći i poslednji put kad je bila došla je u sukob sa jednom rijaliti-učesnicom i od tada više nije dolazila na žurke - izjavio je za naš list bivši rijaliti-učesnik Vita Tarot i dodao da ne zna da je Andrijana uhapšena.

Podsetimo, ova devojka uhapšena je sa Jasminom Nikolić (44), koju je policija označila kao vođu grupe koja je primoravala devojke da se bave prostitucijom. Osim Jasmine, lisice na ruke stavljene su i njenom mužu Goranu (50), ćerki Kristini (24), sinu Miroljubu (19), Goranovom bratu Zoranu (42), njegovoj ženi Marini Radosavljević (38) i Demiri Bajramu (46), koji je za ovu porodicu radio kao vozač i razvozio devojke.

Vita Tarot: Andrijana je devojka koja voli provod, ali nakon što se sukobila sa jednom rijaliti-učesnicom više nije dolazila na naše žurke

- Sve je počelo kada su Zoran, njegova supruga i Andrijana 2015. godine vrbovali tada maloletnu devojku da se bavi prostitucijom. Iskoristili su to što je bila lošeg materijalnog stanja. Obećali su joj pomoć, a onda je ucenama i pretnjama primoravali da se bavi prostitucijom - izjavio je izvor Srpskog telegrafa.

Zoran i Marina uhapšeni su u svojoj velelepnoj kući u Mirijevu. Komšije kažu da su pretpostavljale da se porodica Nikolić bavi nekim ilegalnim poslovima zato što u dvorištu kuće ima mnogo sigurnosnih kamera i zato što im je često dolazila policija.

- Kad je došla policija da ih hapsi, nisam bila iznenađena, ali kad sam saznala zašto su uhapšeni, šokirala sam se! Mi u komšiluku smo sumnjali da se bave krijumčarenjem migranata jer odakle im para za onoliku kuću - izjavila je jedna komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading