Požar u Frikomu: 6 vozila potpuno spaljeno, dva nagorela

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

15.05.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest kamiona hladnjača kompanije "Frikom" u potpunosti je izgorelo, a dva su nagorela u požaru koji je izbio noćas oko 23.45 časova na prostoru ove firme na Mramorskom brdu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kamioni su bili pakirani na razdaljini od jednog metra jedan od drugog i priključeni na električno napajanje, s obzirom na to da se radi o hladnjačama namenjenim prevozu smrznute robe, saznaje "Blic".

Prema prvim informacijama, sumnja se da je požar izbio najpre na jednom vozilu, a da se potom proširio na druge kamione usled jakog vetra koji je duvao.

Radnik obezbeđenja prostora na kojem su bili parkirani kamioni, primetio je vatru i obavestio vatrogasce, koji su gasili vatru do 2.30 časova.

Kako saznajemo, nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na neki drugi scenario, a policija je obavestila Osnovno tužilaštvo koje je naložilo uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading