Ništa im nije sveto: Pljuju po srpskom mladoženji koji je nastradao

Autor:

Hronika

14.05.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa im nije sveto, pa ni ljudski život! Iako je tokom vikenda ceo region potresla vest o pogibiji mladoženje Marka Anđelića (32) iz Beograda, koji je izgubio život u saobraćajnom udesu u Trebinju, i to na dan svog venčanja, na pojedinim portalima u BiH pojavili su se zluradi komentari monstruma koji su se radovali tragediji samo zato što je poginuli muškarac Srbin!

RepublikaFoto: avaz.ba

Nedugo nakon vesti o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u naselju Mokri Dolovi, samo nekoliko sati posle svadbe Anđelića, na poznatom portalu Klix.ba u Bosni i Hercegovini pojavili su se skandalozni komentari puni mržnje i zlobe. Među brojnim komentarima u kojima ljudi izjavljuju saučešće porodici nastradalog mladića ima i onih koji pljuju po mrtvom Anđeliću samo zato što je pravoslavne veroispovesti.

"Serbska fukara", "Mlada baksuz! 100% je ona kriva", "Fina vest", "Neko mora da ispašta zbog genocida", "Nema to veze kod Srba, sad će nju svekar da snohači", "Da je bilo šerijatsko venčanje, ovo se ne bi desilo", samo su neki od skandaloznih komentara.

Foto: Društvene mreže

Pojedinci su otišli i korak dalje u svojim monstruoznim izjavama na račun smrti ovog Srbina.

Anđelić juče sahranjen na lokalnom groblju u selo Gornje Vrbno kod Trebinja

"Jedan od razloga nesreće je da se srpsko seme ne širi po bosanskoj zemlji", napisao je izvesni Šaćir.

Foto: Društvene mreže

Razvozio svatove

Anđelić je u rodno Trebinje otišao kako bi se oženio, a poginuo je po završetku slavlja dok je razvozio goste sa svadbe. On je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i zakucao se u zid, a u nesreći je povređeno još četiri osobe, od kojih su dve zadobila teže povrede. Nastradali mladoženja juče je sahranjen na lokalnom groblju u selo Gornje Vrbno kod Trebinja.

RepublikaFoto: Društvene mreže

Nemoj patetisati za jedan dan?!

Ispod umrlice koju je na Fejsbuku objavila supruga nastradalog Marija Jovanović pojavio se veliki broj komentara podrške, ali je bilo i nekih kojima ni tuđa bol nije sveta.

"Nemoj patetisati. Patetike bez. Ok, desilo se to što se desilo, ko zna zašto je to dobro, a ionako niste dugo bili u braku, pa da sad nešto kao patiš, već samo jedan dan... Glavu gore, nađi drugog i udaj se ponovo, zaboravićeš ga brzo", glasio je jedan komentar.

Anđelića su na večni počinak ispratili brojni prijatelji i porodica, među kojima i supruga Marija Jovanović, koja je bila skrhana bolom.

 

 

Supruga bila u drugoj turi

Supruga Marija Jovanović kobne večeri nije bila u kolima sa Anđelićem, već ga je čekala u motelu, pošto je trebalo da se vrati po nju.

- Marija je trebalo da bude u drugoj turi, da se iz restorana preveze do Markove porodice u trebinjskom naselju Gorica. Velika tragedija, celog dana je bio veseo, nije skidao osmeh sa lica i na kraju se ovako završilo - priča poznanik.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading