Tamara Zvicer traži nazad njene telefone i laptopove: Žena vođe "kavačkog klana" tužila policiju u Kotoru

Autor:

Hronika

13.05.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi porodica nekoliko pripadnika "kavačkog klana" tužili su kotorsku policiju zbog oduzetih stvari prilikom pretresa njihovih stanova 12. septembra 2016, a koje im do danas nisu vraćene.

RepublikaFoto: Printskrin
Tamara Zvicer

Kako prenosi crnogorska Pobjeda, parnične postupke pokrenuli su Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, koga je policija označila vođom "kavčana", Ruža Kašćelan, majka Slobodana Kašćelana, vođe istog klana, zatim Nedeljka Božović, supruga Igora Božovića, i Dolores Stupar, supruga Vojina Stupara i ćerka Igora Božovića.

- Tamara Zvicer u tužbi zahteva da joj se vrate tehnički uređaji za koje nije pokrenut krivični postupak niti je podneta krivična prijava. Ona je navela da je reč o mini veb kameri s memorijskom karticom, laptopu, tri digitalna foto-aparata, šest mobilnih telefona i dva tableta, a na kojima su snimci i porodične fotografije - navode mediji.

 Supruga Radoja Zvicera zahteva da dobije nazad telefone koji su oduzeti 2016, a na kojima su porodične slike

U odgovoru na tužbu navodi se da su oduzeti predmeti dokazni materijal u krivičnom postupku, pa se ne mogu vratiti podnosiocu tužbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading