Ovo je mladoženja koji je nastradao u rodnom gradu: Došao da se oženi, pa otišao u smrt

Autor: Republika

Hronika

12.05.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi došao je iz Beograda pre nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko Anđelić nastradao u nesreći kod Trebinja 

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesrećni mladić je razvozio prijatelje.

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći  na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom "alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu.

Kako Srpskainfo saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sedeo iza nastradalog Anđelića zadobio je prelom levog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Devojka koja je u udesu zadobila nagnečenja grudnog koša smeštena je na intezivnu negu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, takođe stabilno.

Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila lekarima.

U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći kada je automobil izleteo s puta i udario u potporni zid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading