Otkriveno zašto su huligani divljali ispred kuće Ivice Ilieva

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.05.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petorica muškaraca osumnjičenih za demoliranje ograde dvorišta kuće Ivice Ilieva napad su, kako se sumnja, izvršila zbog neraščišćenih komšijskih odnosa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ivica Iliev

Naime, osumnjičeni za demoliranje ograde bivšeg sportskog direktora FK Partizan Igor P. (34), Janko P. (25), Ivan K. (24), Marko B. (32) i Veljko P. (28) stanuju nedaleko od njega, te se sumnja da su motiv napada narušeni komšijski odnosi.

- Osumnjičeni nisu, kako se prvobitno sumnjalo, huligani koji su zbog njegovog angažmana u FK Partizan demolirali ogradu. Oni ne pripadaju nijednoj navijačkoj grupi - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Kako dodaje, protiv njih će biti podneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog narušavanja javnog reda i mira.

Podsećanja radi, divljački napad ispred kuće bivšeg sportskog direktora FK Partizan dogodio se u sredu oko jedan sat posle ponoći. Grupa od nekoliko, kako se u početku mislilo, huligana došla je ispred kuće gde Iliev živi sa svojom porodicom, gde su počeli da viču, a zatim skidaju i razbijaju crepove sa ograde dvorišta.

Foto: Ilustracija

Potom su porušili saksije, polomili ih da bi u sledećem trenutku zapalili jednu PVC gajbicu i bacili je ispred garaže. Buktinja je zahvatila vrata koja su zbog toga nagorela.

Takođe, oni su na dvorišnom zidu crvenim sprejom napisali grafit uvredljive sadržine: "Ivice, vrati se... Ovce tvoje ne mogu bez tebe...".

Kada je vatra počela da se širi, huligani su pobegli, međutim brzom i efikasnom reakcijom policije sa Rakovice oni su posle nepunih 10 minuta uhapšeni.

Dok im je ograda uništavana, u kući ispred koje su divljali huligani bio je Iliev sa svojom porodicom - suprugom i troje maloletne dece. Pored njih na istom posedu živi rođeni brat Ilieva Boban, koji je takođe u trenutku napada sa svojom porodicom bio kod kuće. Na svu sreću, niko od njih nije povređen.

Kako je za "Blic" kazao Ivica Iliev, nekoliko sati posle napada, kada su huligani počeli da divljaju, on i njegovi ukućani su spavali.

- Bio sam kod kuće kada se sve to dešavalo. Svi smo spavali kada je počelo... - kazao je Iliev.

On je dodao da ne želi da daje više informacija povodom nemilog događaja.

- Jedino što ću ovim povodom reći jeste da verujem državnim organima. Osećam se sigurno u svojoj zemlji - kratko je prokomentarisao Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading