Doneta presuda krvniku iz Pančeva: Zaklao je nevenčanu suprugu dok su deca bila u drugoj sobi, evo koliko će robijati

Autor: Tanjug

Hronika

09.05.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Pančevu Sinišu Radovančeva oglasio je krivim za ubistvo Biljane Mijatović i osudio ga na kaznu zatvora od 12 godina. Ubistvo se dogodilo 21. novembra 2017. godine u Pančevu, a Biljana Mijatović je bila vanbračna supruga Radovančeva.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Radovancev
Biljana i Siniša

Radovančev je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i 6 meseci jer mu sud uzeo kao utvrđenu raniju kaznu zatvora u trajanju od 8 meseci. Osuđeni je u pritvoru od dana ubistva Biljane Mijatović, a sud je odredio da mu se pritvor uračuna u kaznu zatvora.

Viši sud je Radovančevu produžio pritvor, a kako je reč o prvostepenoj presudi - na nju se mogu žaliti i osuđeni i tužilaštvo.

Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu i to na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste.

RepublikaFoto: Novak Đurović
Sahrana Biljane Mijatović

Biljana je preminula na licu mesta u stanu u naselju Sodara, a zločin se desio dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega 20 dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka, koja je zgrabila dete i pobegla od monstruma.

Dok je trajalo suđenje, starija devojčica, svedok ubistva, pozivana je na svedočenje.

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - navodi izvor iz suda i dodaje da se teško borila sa tragedijom čiji je bila svedok.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading