PRITVOR ZA POKUŠAJ UBISTVA: Radnik Gradske uprave branio se ćutanjem

Autor: novosti.rs

Hronika

09.05.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radniku obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, M. N. (46), Viši sud u Požarevcu odredio je jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je 7. maja izvršio ubistvo u pokušaju nad Dejanom Lilkovićem (52), suvlasnikom kafea "Lion".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Motiv napada nije poznat, jer se osumnjičeni tokom saslušanja, u prisustvu dvojice advokata koje je sam odabrao, branio ćutanjem.

Nakon zadobijenog uboda nožem u grudni koš, Lilković je hitno operisan u Opštoj bolnici, gde su mu lekari konstatovali prelom dva rebra i probijenu plućnu maramicu i aortu. On se još nalazi na intenzivnoj nezi i nije životno ugrožen.

Napad se dogodio u večernjim satima, kada je M.N., vidno alkoholisan, ušao u baštu kafea „Lion“ i počeo da galami i provocira goste. Lilković je tada pokušao da ga smiri, ali ga je ovaj udario, pa mu je on uzvratio. Tada je M.N. izvadio nož i ubo njime Lilkovića u desni deo grudnog koša.

Inače, pre zaposlenja u Gradskoj upravi, M.N. je radio u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela“, takođe kao pripadnik službe obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading