Krvnički ubio bivšeg tasta, a kada su ga izveli pred sud ovako se branio!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

08.05.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavku P. (30) iz Kovilja, osumnjičenom da je nasmrt prebio Josipa Baranjija (61), bivšeg tasta iz istog mesta, u utorak je posle saslušanja, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu,određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Slavko Plavšić

Ova mera, izrečena mu je da ne bi mogao da utiče na svedoke, da boravkom na slobodi ne bi ponovio krivično delo, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Na saslušanju pred zamenikom Višeg javnog tužilaštva, osumnjičeni Slavko P., prema nezvaničnim saznanjima, nije izneo svoju odbranu. O onome što se desilo u noći između nedelje i ponedeljka u Proleterskoj ulici u Kovilju, nije govorio.

Krvavi zločin se dogodio u gluvo doba noći, kada je, kako su ispričali žrtvini rođaci, bivši zet, vidno pijan došao kod nekadašnjeg tasta. Želeo je da se raspravi sa bivšom vanbračnom suprugomA nitom, koja je te večeri bila na poslu u jednoj hamburgeriji u Novom Sadu.

SAHRANJEN U SREMSKIM KARLOVCIMA

Josip Baranji, žrtva razgoropađenog bivšeg zeta, sahranjen je u utorak na Katoličkom groblju u Sremskim Karlovcima. Iz ovog mesta se pre osam godina sa porodicom odselio u Kovilj kod Novog Sada.

Na večni počinak ispratili su ga njegovi najmiliji, mnogobrojni prijatelji i poznanici. U ovoj sremskoj varošici, među meštanima je ostao upamćen kao veliki ljubitelj konja.

Lupao je u prozor dozivajući ih da izađu ili da on uđe i uzme svog sina, ali mu Jospi nije dozvolio. Dok su se raspravljali, Slavko je nasrnuo na Josipa udarajući ga rukama i nogama po čitavom telu i glavi.

- Pozvali smo Anitu na posao i rekli joj šta se dešava, i ona je obavestila Hitnu pomoć i policiju. U kući su bila Anitina deca iz prvog braka i mališan od godinu dana kojeg je rodila sa Slavkom. Deca su sve videla, vrištali su uplašeni užasnim prizorom - ispričali su rođaci posle tragedije.

Slavko je, tvrde rođaci, bio nasilan, a u junu ga čeka suđenje za nasilje u porodici. Zbog toga je krajem prošle godine proveo mesec dana u pritvoru, i bila mu je izrečena zabrana prilaska. Mada je i dalje nastavio sa maltretiranjem, ova mera mu nije bila produžena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading