Pravio puš-pauzu dok je ubijao tasta! Detalji krvavog pira u Kovilju

Autor: M. Ž. L.

Hronika

06.05.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Plavšić (30) uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao svog bivšeg tasta Josipa Baranjija (61) u Proleterskoj ulici. Zločin se dogodio oko jedan sat posle ponoći ispred kuće žrtve.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Slavko Plavšić i Josip Baranji

- Slavko je došao mrtav pijan do Josipove kuće i počeo da galami. Vikao je da hoće da vidi svoje dete. Josip je izašao da ga urazumi, ali je Slavko počeo da ga udara bez milosti. Nastavio je i kada je Josip pao na zemlju. Slavko je napravio pauzu da popuši cigaretu, a onda je nastavio da udara Josipa dok ga nije ubio - ispričao je jedan od meštana Kovilja.

Kako saznajemo, Slavko je bio u vanbračnoj zajednici sa Josipovom ćerkom Anitom i imaju bebu od godinu dana. Nisu mogli zajedno jer je Slavko često pio i bio nasilan kada popije, pa se ona vratila kući kod oca.

Ubica je već bio osuđivan zbog nasilja u porodici. Imao je zabranu prilaska Josipovoj ćerki, koja je istekla u aprilu ove godine i trebalo je da bude produžena, a pretukao je i svog oca, a nožem ubo rođenog brata!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading