"Bato, spasi me!" Brat devojke koju je udario Slobodan Vasić otkrio detalje nasilja

Autor: Beogradski mediji

Hronika

04.05.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada sam sa devojkom izašao iz Slobinog stana i krenuo ka automobilu, sa terase sam čuo urlike svoje sestre: "Bato, spasi me!" Odmah sam se vratio u stan i zatekao Vasića kako leži preko moje sestre i udara je u lice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slobodan Vasić

Ovo je ispričao Đ. J. (27), koji se predstavio kao brat devojke pevača Slobodana Vasića, koju je on navodno udario u jednom novosadskom restoranu, nakon čega je uhapšen.

Čuo zapomaganje

Podsetimo, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" dobio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira svađom i tučom, jer se nakon proslave Prvog maja potukao sa svojom devojkom, ali i njenim bratom i njegovom devojkom.

- Tog dana smo bili u restoranu i sve je bilo u redu dok nismo došli u stan. Međutim, kada smo devojka i ja krenuli kući, čuli smo zapomaganje moje sestre. Dok sam se peo ka stanu, već sam pozvao policiju - tvrdi Đ. J. i nastavlja:

- Slobodana sam odgurnuo u predelu lica, kako bih ga skinuo sa moje sestre. Kada je policija došla, on je već pobegao i nije bio u stanu, pa su ga oni vijali po Novom Sadu. Pretpostavljam da se uplašio mene - kazao sagovornik, koji tvrdi da je prekršajna prijava podneta samo protiv Vasića.

 

 

Inače, Đ. J. tvrdi da je Vasić u vezi s njegovom sestrom bio mesec dana.

- Zabavljali su se mesec dana, a on se posle 20 dana veze uselio u stan koji je ona iznajmila u Novom Sadu. Moja sestra je, inače, studirala u Beču, ali je odlučila da se vrati u Srbiju, pa je uzela stan. Kako sam čuo, Slobodan je posle svega otišao u Suboticu, a njih dvoje su raskinuli - priča brat napadnute devojke.

 

 

On kaže da ne zna zašto je Vasić nasrnuo na njegovu sestru.

- Tog dana je pio viski i neke tablete. Slobodan ima mnogobrojne probleme, dužan je, pa je verovatno zbog toga pod pritiskom - objasnio je  sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

05.05.2019 10:28

Sve će to srediti tata policajac.