Policija prečešljala Danijelin telefon! Ljubavnici se nakon ubistva branili ćutanjem, ali OVO u mobilnom ih je raskrinkalo

Autor: Beogradski mediji

Hronika

04.05.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji ubistva u Vrdniku! Danijelu Đilasović (43) i njenog ljubavnika Zorana Dimića (52), koji su osumnjičeni za ubistvo njenog supruga Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, raskrinkali su i njihovi mobilni telefoni, čijim je detaljnim pregledom utvrđeno da su oni bili u kontaktu mesecima pre zločina.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela Đilasović

Kako se nezvanično saznaje, prvi rezultati istrage zločina u Vrdniku predočeni su nakon hapšenja osumnjičenim ljubavnicima, ali su se oni sve vreme branili ćutanjem.

- Od samog početka izjava udovice bila je puna rupa i nelogičnosti. Najpre sam opis događaja o tome kako je ubica bez maske i sa kačketom ušao kroz otvorena vrata apartmana i ubio joj supruga, dok je nju samo odgurnuo. Teško da bi bilo koji profesionalni ubica za sobom ostavio svedoka zločina, posebno ako mu je taj svedok video lice jer nije bio maskiran. Dodatno je bilo sumnjivo i to što nije uspela da opiše ubicu, iako ga je videla - kazao je dobro obavešten izvor.

 

 

On dodaje da je istražiteljima pažnju privukla i priča o otvorenim vratima apartmana.

- Tog dana nije bila tolika vrućina da bi neko držao otvorena vrata. Sve što je rekla ukazivalo je i na njenu umešanost, koja je potom dokazana pregledom njenog telefona, koji je potvrdio da je bila u vezi sa ubicom - dodaje naš sagovornik.

On kaže da su nakon zločina brojni svedoci potvrdili da je Danijela često sa svojom decom boravila u apartmanu u Vrdniku, ali da je kobnog dana prvi put došla sama s mužem.

- Verovatno je znala za njegov poslovni sastanak koji je imao u blizini, što je iskoristila za sprovođenje svog paklenog plana - zaključuje naš sagovornik.

 

 

Podsetimo, Grčić je ubijen 25. aprila oko 22 časa u privatnom apartmanu u vikend naselju Obrovac kod Vrdnika. Đilasovićeva se sumnjiči da je zajedno sa ljubavnikom Dimićem organizovala ubistvo i pomogla mu da ga izvrši.

Oboma je nakon saslušanja na kom su se branili ćutanjem određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading