Najnoviji detalji svirepe likvidacije banjalučkog biznismena: Napadač "popio" metak kad je prišao da vidi da li je likvidirao žrtve

Autor: mediji, Republika

Hronika

03.05.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Željko Kovačević, koji je upucan posle ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, pogođen je kada je prišao izrešetanom vozilu da vidi da li je usmrtio svoju metu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube
Likvidiran: Slaviša Krunić

Izvor blizak istrazi je kazao da je na njega tada zapucao teško ranjeni član Krunićevog obezbeđenja i vozač auta Goran Ilić.

Napadači su ispalili rafale na “tojotu” u kojoj su bili Krunić, Pavlović i Ilić, pa je Kovačević potom krenuo ka vozilu da vidi da li su žrtve likvidirane.

Tada ga je Ilić upucao i pogodio ga u stomak.

Zbog dvostrukog ubistva u Glamočanima kod Laktaša uhapšen je i pritvoren Emilio Baldo. Još se traga za Benedijem Đukanovićem koji je sa mesta zločina pobegao u belom “golfu 7”.

Pretpostavlja se da Kovačević i Đukanović stoje iza samih ubistava dok je Baldo javlio kada je “meta” krenula prema mestu sačekuše.

Podsetimo, napadači su pratili Krunića neko vreme i znali su tačno kuda i kada se kreće.

Kobne noći, 22. aprila, čekali su skriveni u žbunju na putu za Krunićevo imanje. Kada je “tojota” naišla osuli su rafalnu paljbu.

Neposredno pre ubistva Baldo, Kovačević i Đukanović sedeli su u jednom kafiću u Glamočanima. Policija je do sada pronašla dve puške s okvirima, za koje se sumnja da su korišćene u ubistvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading