Teška nesreća na Ibarskoj magistrali kod Orlovače i na Obrenovačkom putu! Jedna osoba stradala, dete (5) i trudnica hospitalizovani

Autor: Mediji, Republika

Hronika

02.05.2019

06:43 >> 08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba podlegla je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Ibarskoj magistrali kod Orlovače. Ona je nakon nesreće hitno prebačena na VMA, ali nažalost lekari nisu uspeli da je spasu.

RepublikaFoto: facebook.com
Foto: Ilustracija

Osoba koja je stradala u nesreći na Ibarskoj magistrali je žena koja je imala 51 godinu. Pretpostavlja se da je jedan od faktora smrtonosnih povreda to što nastradala nije vezala sigurnosni pojas. Ona je sedela na zadnjem sedištu, a od siline udara u trenutku nesreće preletela je do vetrobranskog stakla u koje je udarila.

Osam osoba je povređeno u dva udesa, kod Orlovače i na Obrenovačkom putu.

Među povređenima su i jedno dete (5) koje je zadobilo teške telesne povrede, a prebačeno je u Dečju kliniku u Tiršovoj i jedna trudnica, koja je u Ginekološkoj klinici u Višegradskoj.

Ostali su hospitalizovani na Vojno-medicinsku akademiju koja je dežurala tokom noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading