Poslednja žrtva nemilosrdnog rata "kavčana" i "škaljaraca": Iliću su idoli bili Arkan, Eskobar i Don Vito Korleone!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

01.05.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanin Milo Ilić (28) koji je ubijen u ponedeljak u Podgorici važi za jednog od pripadnika "kavačkog klana". Iako motiv za ovaj zločin nije poznat, veruje se da je ovo ubistvo, koje se dogodilo samo deset dana nakon likvidacije Veselina Veska Vukotića, oca navodnih vođa "škaljarskog klana", zapravo nastavak sukoba kriminalnih klanova u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: facebook.com/Milo Ilic
Milo Ilić

Ono što je posebno privuklo pažnju kada je objavljena vest o smrti ovog mladića, jeste njegov Fejsbuk profil. Mnogi su komentarisali izgled ovog momka, kao i fotografije koje je objavljivao.

Regionalni mediji veruju da je svoju kriminalnu karijeru gradio po uzoru na neke od "proslavljenih" mafijaša i likova sumnjivih biografija, a to je jasno ako se pogleda njegov profil na društvenim mrežama.

O Ilićevoj kriminalnoj prošlosti i želji da stasa u kriminalca potencijalno govore i fotografije koje je delio na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tako je na njegovom profilu moguće videti kadrove iz legendarnog filma "Kum", fotografije čuvenog dilera Pabla Eskobara, fotografija iz filma "Lice s ožiljkom" (Scarface), pa se može zaključiti ko su mu zapravo bili idoli.

Ilić se na svojim profilima na društvenim mrežama redovno hvalio skupim životom, fotografijama pored besnih kola i iz teretane. Često se fotografisao bez majice kako bi u prvi plan istakao svoje mišiće.

Odavao je utisak opasnog momka sa velikim zlatnim lancem oko vrata, pa je mnoge podsećao na momke, koji su se '90-tih bavali kriminalnom.

Na pojedinim slikama pozira u skupom odelu sa naočarima za sunce, pored besnog automobila, odajući na taj način utisak veoma opasnog momka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading