U autobusu smrti bila i 3 policajca: Očevidac svedoči o stravičnom sudaru kod Kuršumlije

Autor: Republika

Hronika

30.04.2019

07:51 >> 08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije koja se dogodila jutros oko 7 časova poginule su četiri osobe, dok je više od 15 putnika povređeno.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Stravičan prizor sa lica mesta

Kamion i autobus su potpuno izgoreli nakon direktnog sudara, a prema rečima očevidaca, prizor sa lica mesta bio je jeziv. 

U nesreći je poginuo vozač autobusa Siniša M. (52) dok su druge dve osobe iz autobusa neidentifikovane, a život je izgubio i vozač kamiona Zihmijad K. (34). 

- Bio sam iza kamiona, kada je autobus prešao na našu stranu i udario u kamion. Pokušali smo da ugasimo požar koji je započeo iza kabine kamiona. Bio je duboko i nismo mogli da dopremo. Bio je i jedan oficir policije. Oko osam nas je krenulo da izvlači povređene - kaže Ivan Veković za portal Telegraf.

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

U nesreći su teško povređene tri osobe, od kojih je jedna sa teškim povredama glave prebačena u KC Niš, druga ima tešku povredu donjih ekstremiteta, dok je treća, teško povređena putnica, medicinska sestra, hitno operisana. 

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

U autobusu su se u trenutku nesreće našli i policajci iz PU Prokuplje, koji nisu bili na dužnosti. Oni su pomagali povređenim putnicima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading