(VIDEO) Sin bivšeg golmana Partizana napadnut u centru Beograda: Detalji drame u restoranu u Karađorđevom parku

Autor: Republika

Hronika

26.04.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Damjanac (21), sin poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca, mladić je sa snimka koji je napadnut usred restorana u Karađorđevom parku. Na njega je, dok je ručao sa porodicom, krupan muškarac potegao pištolj i to dok je pored Alekse sedelo dete.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ne Aplouduj Pornice
Ozbiljne tenzije

Inače, Aleksa Damjanac je fudbaler Teleoptika.

Otac Nikola Damjanac odmah je skočio da zaštiti sina koji je, čim je video pištolj, krenuo da beži i sapleo se na izlazu iz restorana. Na uznemirujućem snimku prvo se vidi kako dva muškarca i devojka prilaze stolu i preteći se okreću ka Aleksi.

Muškarac koji je prošao odjednom se vraća i udara Aleksu koji sedi sa porodicom. Potom udara i njegovog oca Nikolu koji je skočio da ga odbrani. Onda iz torbice vadi pištolj i repetira naočigled svih gostiju.

Njegovi prijatelji tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Kreće panika.

Aleksa na koga je potegnut pištolj beži iz restorana toliko brzo da se na stepenicama sapliće i pada.

Inače, Aleksa je rođen 1998. godine, igra na poziciji štopera i potpisao je ugovor sa crno-belima na dve i po godine. Tako se vratio u klub gde je započeo karijeru i odmah je prosleđen u Teleoptik gde će imati priliku da igra i sakuplja minutažu.

Karijeru je inače počeo u Partizanu, ali je u Španiju otišao iz OFK Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading