Nema više mog Nidže, samo mi je ćerkica ostala: Ispovest Svetlane koja je u udesu u Hrvatskoj ostala bez muža i sina

Autor: Blic, Republika

Hronika

25.04.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro državljana Srbije poginulo je u četvrtak ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod odmorišta "Bošnjaci" u Hrvatskoj, a policija sumnja da je uzrok stravične saobraćajke to što je vozač automobila zaspao.

RepublikaFoto: vijesti.hrt.hr/printscreen
Mesto stravične nesreće u Hrvatskoj

- Ostala mi je samo ćerkica. Nema više mog malog Nidže – kroz jecaje za "Blic" priča Svetlana Rašić iz Kruševca, koja je u užasnom udesu koji se noćas dogodio na auto-putu u Hrvatskoj izgubila supruga i 14-godišnjeg sina.

Tihim glasom, skrhana od velike tuge zbog gubitka sina Nikole i supruga Vladice Rašić, ona kaže da je njen sin Nikola insistirao da krene sa ocem Vladicom na put u Sloveniju.

 Voleo je da ide s njim, jer je i pre to radio. Ostali putnici u autu su se našli preko sajta „blablacar“ kao bi otputovali u Ljubljanu - rekla je ona.

U vozilu marke "škoda oktavia" slovenačkih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Republike Srbije.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio nad vozilom i sleteo s puta i udario u zaštinu ogradu uz auto-put. Nesreća se dogodila na auto-putu A3 u smeru ka Zagrebu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading