PAŠĆE NOVA KRV: "Kavčani" najavili ubistva "manekena i lisica", posle likvidacije Vukotića sledi odmazda "škaljaraca"

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

24.04.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Likvidacija Veselina Veska Vukotića, oca vođa ozloglašenog "škaljarskog klana" Jovana i Igora Vukotića, sasvim sigurno pokrenuće novi niz brutalnih likvidacija u Crnoj Gori, Srbiji i regionu.

RepublikaFoto: Public
Šifrovane čitulja ubijenog Veselina Vukotića

 Prema saznanjima crnogorskih medija, istaknuti članovi "kavačkog klana", koji su osumnjičeni za ovu likvidaciju, pojačali su lično obezbeđenje, a na sigurno su sklonili najuže članove porodice, supruge i decu.

Jedan od sigurnih pokazatelja da, nakon ubistva najstarijeg Vukotića, sledi brutalna odmazda su i objavljene čitulje Jovana i Igora koje šalju jasnu poruku i ubicama.

Zanimljivo je da je i Vukotićevo ubistvo najavljeno, takođe, preko čitulja još u decembru prošle godine o čemu možete da pročitate OVDE

Saslušano više od 30 ljudi u potrazi za ubicom Vukotića

Istražitelji su u okviru istrage ubistva Veselina Vukotića, koji je ubijen u subotu na pragu svoje kuće u Dobroti, saslušali više od 30 osoba, koje su za sada pružile validne alibije i nisu na spisku osumnjičenih..

Kako piše podgorička Pobjeda, inspektori proveravaju da li su njihovi iskazi istiniti, kao i gde su bili pre i u vreme zločina i sa kime su bili u kontaktu, prenosi CdM.

Policija će ispitati i sve osobe koje su na listingu telefona sa kojima je Vukotić (69) razgovarao, a obaviće se i analiza međusobnih telefonskih komunikacija nekih bezbednosno interesantnih osoba, ne bi li na taj način možda došli do lica koja su imala motiv da organizuju zločin, navodi list.

List dodaje i da nalogodavca zločina traže u redovima kavačke kriminalne grupe, sa kojom su Veselinovi sinovi - Igor i Jovan - bili u sukobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading