Bratstvo i jedinstvo na delu: Bivše vođe BBB i "delija" pali sa 170 kg droge

Autor:

Hronika

24.04.2019

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija uhapsila je na naplatnom punktu na auto-putu A1 u Karlovcu dvojicu muškarca koji su u kamionu, u vrećama i paketima građevinskog stiropora, vozili 170 kilograma marihuane.

RepublikaFoto: youtube.com/Veri89um
Goran Hajduković

Lisice na ruke stavljene su državljaninu Hrvatske Goranu Hajdukoviću Čupku (44), bivšem vođi "Bed blu bojsa", navijačke grupe zagrebačkog Dinama, i državljaninu Srbije Draganu Pavloviću (47), jednom od vođa grupe koja prati beogradsku Crvenu zvezdu!

Osim marihuane, policija je kod njih pronašla i oduzela 0,7 grama kokaina, dva pištolja glok i 53 komada municije. Reč je o najvećoj zapleni droga ove godine na području Policijske uprave Karlovac.

Kamionom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je Hajduković, dok mu je kompanjon iz Srbije bio suvozač. Glumili su građevinske radnike koji su u tovarnom prostoru prevozili građevinski stiropor. Međutim, unutra su pokušali da sakriju i pakete droge, ali im to nije uspelo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading