Meni je žao tog deteta kao da je moje: Oglasio se deda mladića koji se automobilom zakucao u kuću i usmrtio drugaricu

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.04.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Madžić (21) nije životno ugrožen posle udesa kod Mladenovca, u kom je, na mestu suvozača, poginula sedamnaestogodišnja devojka Dragana V. Kako kaže Markov deda, njega porodica ne sme da ga poseti barem još dva dana.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Boss Madžić
Bio pijan za volanom: Marko Madžić

- Marku je zabranjena poseta u Urgentnom centru do 25. aprila dok ne dođe tužilac kako bi uzeo izjavu od njega oko nesreće. Danas mu je operacija čašice kolena koju je povredio prilikom udesa. Otac je bio da ga vidi samo na kratko, jedino su njega pustili i nikoga više - priča Markom deda Dragan Madžić za "Blic".

Marko je inače upravljao vozilom u alkoholisanom stanju.

Kada mu je urađen alko-test u krvi je imao 1,2 promila alkohola.

Njih dvoje su se nakon vraćanja iz noćnog provoda nedaleko od mesta nesreće uputili ka Rajkovcu i kući gde Marko živi. Međutim nedaleko od Draganine kuće Marko je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao je u pomoćnu kuću nedaleko od puta.

 

 

- Meni je žao tog deteta kao da je moje, ne mogu da verujem da je tako mlada nastadala, baš velika tragedija - potresen celokupnom situacijom priča Dragan.

Još juče počelo je opraštanje od Dragane, u dvorištvu porodične kuće sakupljali su se porodica i prijatelji, a njeni poznanici objavljuje njene fotografije uz oproštajne poruke na društvenim mrežama.
Podsećamo, nesreća se dogodila kada Marko M. iz Selevca koji je upravljao vozilom marke "bmw" udario u zid pomoćne kuće na putu Kovačevac - Velika Krsna pokraj Mladenovca.

Dragana je na mestu preminula dok je Marko preživeo nesreću sa lakšim povredama.

Družila se sa Atinom Ferari

Prema saznanjima Dragana se družila sa jednom od srpskih starleta Kristinom Markovićom, poznatijom kao Atina Ferari, koja je na svom "Fejsbuk" profilu objavila fotografiju vozila i napisala "Ja sam još uvek u šoku!

Greota je što nas je napustila tako mlada devojka! Počivaj u miru Dragana!"

Komšije su navele kako su Draganini roditelji koji su se pre nešto više od dvadeset godina doselili iz Peći u selo kod Mladenovca, dobri i kulturni ljude i da su se na sve načine mučili da zarade novac i prehrane porodicu. Inače neposredno od kuće Dragane i njene porodice žive i njena dva strica sa svojim porodicama.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading