Žalba na treću optužnicu: Advokati uvereni da svi dokazi idu u korist Zorana

Autor:

Hronika

23.04.2019

05:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana Zorana Marjanovića najavila je da će uložiti žalbu na treću optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv njega zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu. Advokati Stefan Jokić i Nikola Dumnić izjavili da svi dokazi koji su dosad izneti idu u korist njihovom klijentu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
OPTUŽEN ZA JELENINU SMRT: Zoran Marjanović

- Mi nemamo saznanja da je optužnica podignuta niti nas je iko obavestio povodom toga. Ukoliko ona bude podignuta, odbrana će svakako dati odgovor na istu - rekao je Jokić i dodao da ne postoji nijedan tračak sumnje da Zoran nije ubio Jelenu.

- Odbrana se nada da će Apelacioni sud prekinuti ovaj cirkus i ponovo odbaciti eventualnu optužnicu protiv njega - dodao je Jokić.

Dumnić: Janu su više puta saslušavali raznorazni stručnjaci i utvrdili da dete govori istinu

Advokat Dumnić osvrnuo se i na svedočenje Zoranove i Jelenine ćerke Jane.

Foto: Privatna arhiva
Jelena sa malom Janom

- To nesrećno dete, osim što je ostalo bez jednog roditelja, više puta je saslušavano od raznoranih stručnjaka koji su utvrdili da dete govori istinu. I poslednja dopuna istorije koja je vršena u potpunosti je dovela do toga da svi dokazi koji su izneti idu u korist Zorana - naveo je Dumnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading