Zakucao se u kuću autom i pijan odvezao drugaricu u smrt: Detalji stravične nesreće u Velikoj Krsni

Autor: Natalija REMENJAK

Hronika

22.04.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Vulević (17) iz Mladenovca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobil kojim je pijan upravljao Marko Madžić (21) pri velikoj brzini sleteo s puta u Velikoj Krsni i zakucao se u jednu kuću!

RepublikaFoto: Facebook.com/Marko Boss Madžić
Auto u kom je Dragana nastradala

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima i uznemirila ovo inače mirno mesto. Prema rečima očevidaca tragedije, Marko je Draganu kolima povezao od njene kuće u Mladenovcu i zajedno su se uputili u jednu kafanu u Velikoj Krsni. Iz nje su izašli oko četiri sata ujutru i uputili se ka selu Selevac. Međutim, kada su seli u Markov BMW, on je brzinom većom od 100 kilometara na sat ušao u jednu krivinu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kuću Živomira Čokića.

Foto: Facebook.com/Vulevic Dragana
Dragana Vulević (nastradala) sa Atinom Ferari

- Probudio me je jak udarac koji se čuo nakon udesa. Odmah smo svi ustali i otišli u dvorište da vidimo šta se desilo. Zatekli smo smrskan auto i u njemu momka i devojku. On je sedeo na prednjem sedištu i bio je u polusvesnom stanju. Govorio je da mu se magli pred očima. Devojka je bila zaglavljena između prednjih sedišta i do nje nismo mogli da dopremo, mada nije davala znake života - kaže za naš list Čokić.

1,34 promila izmereno Marku

Draganina porodica izbegla iz Peći

U porodičnoj kući nastradale devojke zavladao je muk. Niko od Draganinih rođaka nije želeo da razgovara sa novinarima, dok su komšije u šoku zbog nesreće koja je zadesila njihove susede.

- Dragana je bila malo zvrk. Čuo sam i da je napustila školu, ali to sad nije bitno. Ipak, mogu reći da je bila fino i dobro dete. Kad bih je sreo u gradu, povezao bih je kući. Iako se ne družim preterano sa njenom porodicom, mogu reći da su pristojni ljudi - kaže jedan od komšija i dodaje da je Draganina porodica pre više od 20 godina došla iz Peći, da njen otac radi na pijaci i da, pored nje, imaju još jednu ćerku i sina.

On dodaje da su na njihov poziv odmah došle ekipe policije i Hitne pomoći koje su mogle samo da konstatuju smrt nesrećne devojke. Policija je na licu mesta uradila alko-test Marku i izmerila mu 1,34 promila. On je potom prevezen u Urgentni centar u Beogradu, gde se i sada nalazi i, kako saznajemo, u stabilnom je stanju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
UŽAS BMW udario u kuću Živomira Čonkića

 

Devojka je bila zaglavljena između prednjih sedišta i nije davala znake života

RepublikaFoto: facebook.com/atinaplesacicaestradnamarkovic

Atina Ferari: U šoku sam zbog smrti drugarice

Dragana je na Fejsbuk profil često kačila slike sa starletom Atinom Ferari, dok je Atina potvrdila da su bile dobre drugarice.

- U šoku sam i tresem se otkad sam čula šta se desilo. Sedele smo na piću pre četiri dana, a sada je nema. Iako je bila mlada, bila je divan prijatelj. Upravo sam se uputila u Mladenovac da Draganinoj porodici izjavim saučešće - izjavila je Ferari za naš list.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Voli brzu vožnju

Marko Madžić, koji je upravljao automobilom, poznat je meštanima po brzoj vožnji.

 

 

100 km/h išao BMW u trenutku udesa

- Čuo sam da je Marko opet napravio neku glupost. Šta da kažem, osim da mi je jako žao nesrećne devojke i neka joj je laka zemlja - izjavio je za naš list meštanin Selevca i dodao da je Marko došao u Srbiju iz Beča, u kom inače živi sa porodicom, da proslavi vaskršnje praznike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading