Vesko Vukotić ubijen zbog likvidacije Roganovića u Beču?

Autor: Republika

Hronika

21.04.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija nedavno otkrila da je Veselin Vukotić bio prisutan kada je pucano na Tamaru Zvicer, za šta je osumnjičen njegov sin Jovan, koji se nalazi u zatvoru u Srbiji.

RepublikaFoto: Dejan Briza
Veselin Vukotić

Istraga koju je crnogorska policija povela preksinoć zbog ubistva Veselina Veska Vukotića, oca navodnih vođa "škaljarskog“ klana Jovana i Igora Vukotića, zasad ide u dva pravca, a sumnja se da je on likvidiran iz osvete.

Podsetimo, Vukotić je ubijen u subotu uveče u sačekuši ispred apartmana u Dobroti kod Kotora, a sumnja se da je u njega hice iz automatskog oružja ispalio muškarac sa kačketom na glavi, koji je imao saučesnika. Vukotić je nakon pucnjave prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

RepublikaFoto: facebook.com/ Vladimir Roganovic

Osveta zbog ubistva Roganovića u Beču

Policija je tek nedavno otkrila da je ubijeni Vukotić bio u kolima sa sinom Jovanom, kada je on, navodno, pucao na Tamaru Zvicer, suprugu Radoja Zvicera, vođe suparničkog „kavačkog klana“. Navodno, napad se dogodio u maju 2016. godine, kada je, kako se sumnja, Jovica „audijem“ preprečio put Tamari Zvicer, koja je bila u kolima s maloletnom ćerkom, i pucao je na nju. Na svu sreću, meci nisu pogodili ni njen auto, već vozilo koje je bilo parkirano u blizini - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je krivična prijava zbog ovog incidenta protiv Jovice Vukotića podneta u martu ove godine.

Drugi pravac istrage ide se ka osveti zbog ubistva navodnog pripadnika „kavačkog klana“ Vladimira Roganovića u Beču.

- Bezbednosne službe navode da je Vladimir Roganović bio visokopozicionirani član „kavačkog klana“. On je ubijen desetak dana po izlasku sa robije i to dok se nalazio u Beču. Sumnja se da je njegovo ubistvo izazvalo gnev kod „kavčana“, koji su odlučili da se „škaljarcima“ osvete na najbrutalniji mogući način - ubistvom oca njihovih vođa - kazao je naš sagovornik.

On dodaje da je ubica znao Vukotićeve navike i kretanje, kao i da za sobom nije ostavio tragove.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading