Nov detalj u trećoj optužnici za smrt pevačice: Ubica je Jeleni unakazio i lice!

Autor:

Hronika

22.04.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećoj optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene detaljno su opisane povrede koje je pevačica imala na telu. Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice!

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

U dokumentu u koji je Srpski telegraf ekskluzivno imao uvid vidi se da je pevačica brutalno tučena sve dok nije izdahnula u kanalu u naselju Crvenka u Borči, ali i da se krvnički borila sa ubicom, o čemu govore takozvane odbrambene povrede po rukama. Smrt su prouzrokovale rane na glavi, odnosno udarci metalnim predmetom koji su joj razorili lobanju i moždano tkivo. Na svirepost ovog zločina, između ostalog, ukazuje i to što je ubica pevačicu krvnički tukao rukama po faci!

- Ubica je Jeleni naneo krvni podliv i oguljotine u grebenu nosa, zatim povrede nosnog krilca i krvni podliv i oguljotine gornje usne i u okolini srednje uzdužne linije. Povrede su nanete dejstvom tupine zamahnutog oruđa ili delovima ljudskog tela, najverovatnije pesnice ili udarcem nogom - objašnjava izvor našeg lista.

Foto: Srpski telegraf

 Jelena se krvnički borila sa ubicom, o čemu govore povrede na njenim rukama

Kao što smo već pisali, u trećoj optužnici tužilaštvo koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana je navelo da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i folirao se da je traži i da je zabrinut!

RepublikaFoto: youtube.com/Nas gost

Fila: Zoran ostaje na slobodi

Zoranu Marjanoviću se na teret stavlja teško ubistvo, a on bi zbog težine dela mogao ponovo da bude uhapšen i da suđenje dočeka u zatvoru. Ipak, poznati advokat Toma Fila smatra da do toga neće doći.

- Zoran neće biti uhapšen, zato što on ne beži i živi sa detetom. Odbrana je očekivala da će tužilaštvo odustati, a odustajanje tužilaštva bi značilo da bi slučaj jednom zasvagda bio završen. To ne bi bilo u redu, najviše zbog deteta koje nema majku, a živi sa ocem, koji je osumnjičen, a opet nema dovoljno dokaza protiv njega. A to što je optužnica podignuta treći put, znači prebacivanje odgovornosti sa tužilaštva na sud - kaže Fila.

- Kad je krenula da se rekreira, za njom je pošao i Zoran s Janom. U jednom trenutku je ostavio dete samo i krenuo za ženom. Sustigao ju je i napao, izbo ju je po glavi i ruci. Ona je zadobila lakše povrede, pokušala da pobegne trčeći paralelno pored kanala. U toj panici joj je spala desna patika, ispali su joj i mobilni i gumica za kosu. Potom je krenula ka kanalu, gde ju je Marjanović sustigao - piše u optužnici.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zoran: Nisam iznenađen

Zoran Marjanović izjavio je novinarima da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da veruje da će jednog dana sve izaći na videlo.

- Posle svega što sam preživeo u protekle tri godine ni kriv ni dužan, ništa me više ne može iznenaditi. Ipak, od istine niko nije uspeo da pobegne, jer bog je istina i štiti pravednike - poručio je on.

Zločin iz strasti

Povrede koje je Jelena imala za mnoge su dokaz da se radi o zločinu iz strasti, a posebno na to ukazuje detalj da joj je ubica unakazio i lice.

 40 godina robije preti Zoranu za ubistvo supruge

- Brojne povrede na njenom telu mogu ukazati da je bilo borbe. Što se mene tiče, i bez ovog dokaza (povreda lica, prim. aut) smatram da je u pitanju zločin iz strasti - kaže za Srpski telegraf poznati kriminolog Zlatko Nikolić.

Činjenice
Sve povrede na telu pevačice
- dva uboda šiljkom - u teme glave i u desnu ruku
- osam udaraca metalnim predmetom u glavu
- više povreda po licu najverovatnije nanetih pesnicom
- takozvane odbrambene povrede po rukama, nastale u Jeleninom pokušaju da se zaštiti od udaraca
- više povreda po nogama
- dve povrede, u pleća i na desnom ramenu, najverovatnije nanete nekim oruđem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

22.04.2019 16:08

Doživotna za tog monstruma i njegove pomagače!I to je malo,treba u mukama da umiru.