Strava i užas na Savskom vencu: Par hteo da opljačka taksistu, zaboli mu inficiranu IGLU u vrat

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.04.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan beogradski taksista povređen je i uboden špricem sa iglom u vrat jutros oko četiri sata kada su ga mlađi muškarac i žena napali i pokušali da ga opljačkaju u Gučevskoj ulici na Savskom vencu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prvo je mlađa žena ušla u vozilo i rekla taksisti da idu na još jednu adresu "da pokupe njenog druga", a kada je i muškarac ušao u vozilo, on je taksisti stavio nož pod grlo, a ona mu je zapretila špricem sa iglom za koju je tvrdila da je inficirana.

Taksista je pokušao da se odbrani rečima da nema novca jer je tek počeo smenu, a onda ga je par napao, udarali su ga, a žena mu je zabola iglu u vrat.

Dok su napadači tražili novac po automobilu, taksista je iskoristio trenutak nepažnje, uspeo je da pobegne i pozove pomoć.

Policija je privela napadače, a žena im je navodno rekla da je ne zanima što će da ih uhapse, da ona ima hepatitis i da je igla zaražena.

Prema nezvaničnim informacijama, taksista je prevezen na Infektivnu kliniku na pregled.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading