OČEVICI NAPADA NA NOVOM BEOGRADU: Veljka i Anastasiju saslušavaju zbog Vavića

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko i Anastasija Ražnatović, sin i ćerka poznate srpske pevačice Svetlane Ražnatović, biće saslušani u istrazi koja se vodi protiv Nikole Vavića (26), mlađeg brata Aleksandra Vavića, jednog od vođa navijača Partizana.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Vavić
Aleksandar i Nikola Vavić

Vavić se tereti da je ispred splava na Novom Beogradu pištoljem po glavi udario Natašu M. (21) i teško je povredio.

Veselje uz muziku

Kako je Srpski telegraf pisao, Vavić, koji je bio u društvu s Anastasijom i Veljkom, navodno je posle kraće svađe uperio oružje u Nebojšu G. (26), dečka Nataše M., koja je povređena dok je pokušavala da spreči obračun.

- Vavić se tereti za nedozvoljeno držanje oružja, kao i za nanošenje teških povreda. Kako bi se razjasnile sve okolnosti u vezi s ovim slučajem, osim osumnjičenog, povređene devojke i njenog dečka, biće saslušani i ostali očevici napada. Među njima su i deca pevačice Cece Ražnatović, koja su prisustvovala događaju. Oni će dati izjave da bi se utvrdilo šta je prethodilo obračunu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Najbolji drugari: Anastasija Ražnatović i Nikola Vavić

Podsetimo, Nataša M. je u noći između petka i subote oko 4.30 s dečkom Nebojšom G. i prijateljima bila na šetalištu ispred poznatog beogradskog splava u Brodarskoj ulici, gde su igrali i veselili se uz muziku. Kako je ispričala, njima je u jednom trenutku prišao Vavić i počeo da se raspravlja sa Nebojšom G.

Zadržana na lečenju

- Vavić je iznenada izvadio pištolj i uperio ga u mladića. Kad je videla šta se dešava, Nataša M. je skočila i stala između njih dvojice kako bi sprečila tragediju. Napadač ju je tad iz sve snage udario po glavi, a potom zajedno sa Anastasijom i Veljkom mirno krenuo ka parkingu, seo u automobil i odvezao se - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, povređena devojka je privatnim vozilom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane teške povrede.

- Nataša M. ima ozbiljne povrede. Od siline udarca po glavi zadobila je prelom lobanje, pa je zadržana na daljem lečenju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading