Drama na Novom Beogradu! Desetogodišnjak glumio Kristijana Golubovića: Ukrao kola, pa se zakucao u automobil sa trudnicom!

Autor: mediji, Republika

Hronika

18.04.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parkirao sam se ispred restorana na Novom Beogradu i otišao da ručam. Kada sam se posle nekoliko minuta vratio, šokirao sam se. Mog auta nigde nije bilo, a ubrzo sam saznao da ga je ukrao dečak od 10 godina i da je izazvao sudar!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovako je Dragan Vićentijević (37) opisao dramu koju je u ponedeljak doživeo, nakon što mu je Skender Dž. (10), štićenik Doma za nezbrinutu decu "Vasa Stajić", ukrao automobil "ford" i zakucao se u "lančiju" u kojoj je bila trudnica sa suprugom i sedmogodišnjom ćerkom.

Vićentijević kaže da je odmah pomislio da mu je neko ukrao automobil, ali da nije ni sanjao da je u pitanju dete.

 

Dupla šteta: Niko neće odgovarati!

Dragan Vićentijević je otac dvoje maloletne dece, a automobil koji mu je dečak slupao koristi za posao.
- Da zlo bude veće, osiguranje mi ne priznaje štetu. Platiće štetu vozaču u čiji je auto maloletnik udario, ali štetu na mom vozilu, koja je skoro totalna, moraću sam da finansiram. Da dete kojim slučajem ima roditelje, verovatno bi oni odgovarali - kaže ogorčeni Vićentijević.

 

- Kada su mi kola nestala, video sam da mi nema ključeva i shvatio da su mi verovatno ispali kada sam se parkirao. Odmah sam pozvao policiju da prijavim krađu. Tada sam, 150 metara dalje od restorana, na uglu Studentske ulice i Pariske komune video gužvu, Hitnu pomoć i policiju. Prišao sam da vidim šta se desilo i ugledao svog slupanog "forda"! Za volanom je bilo neko dete. Nisam mogao da verujem svojim očima - priča sagovornik i dodaje da je novi šok usledio kada se kradljivac njegovih kola predstavio policiji.

 

 

- Policajci su ga pitali kako se zove, a on je mrtav hladan rekao da je on Kristijan Golubović. Nakon toga je sve vreme ćutao i držao mobilni u rukama, kao da se ništa nije desilo - kaže Dragan.

On je objasnio da je čuo da je maloletni Skender Dž. u ponedeljak pobegao iz doma.

- Saznao sam da on u svom dosijeu ima još krivičnih dela odranije. Prava je sreća da niko nije nastradao jer se on direktno zakucao u drugi auto. Šteta je ogromna i na mom automobilu i na tom drugom, u kom je povredio trudnicu u šestom mesecu - kaže Vićentijević, koji se ni kriv ni dužan našao u nebranom grožđu..

Dečak poznat policiji

Skender Dž. je, inače, poznat je policiji od ranije.

- Iza sebe ima više krivičnih dela, ali kao maloletnik krivično je neodgovoran. Policija svaki put pošalje tužilaštvu izveštaj o krivičnom delu koje je počinio, ali se on uvek nađe na slobodi, i tako ukrug. Posle najnovijeg incidenta, Skender je rekao da je želeo da se malo provoza i da mu nije bila namera da nekog povredi - rekao je sagovornik Kurira i dodao da je delikvent vraćen u dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading