Predstavili se kao policajci, pa opelješili čoveka: Evo koliko su mu para uzeli i šta su ga terali da radi!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zaječaru uhapsila je meštanina M. V. (27) zbog sumnje da je učinio krivično delo teška krađa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je M. V., sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, 16. aprila ove godine u parku Kraljevica, zaustavio automobil kojim je upravljao četrdesetčetvorogodišnji muškarac, lažno mu se predstavio kao policijac i legitimisao ga.

- Oštećeni muškarac nije imao razloga da posumnja, mislio je da su to policajci u civilu. Poslušao je sve što su mu kazali. Pokazao je dokumenta, ali mu je bilo sumnjivo kada su tražili da sve što ima u kolima stavi na haubu - nezvanično se saznaje.

Muškarac ih je poslušao, a onda su "policajci" pretresli njega i automobil I pronašli 14.000 dinara. Uzeli su novac, pokupili sa haube neke beznačajne stvari, kazali čoveku da "briše dok ga ne napucaju" i

jednostavno otišli.

Čovek je odmah sve prijavio policiji i opisao "dvojicu policajaca".

M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading