Vozaču "golfa" određen pritvor: Vozio bez dozvole, pa usmrtio taksistu

Autor: Republika

Hronika

15.04.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozaču "golfa 2“ Nebojši M. (24) iz Gornje Bukovice određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pretprošlog vikenda usmrtio valjevskog taksistu Zorana Nenadovića (43).

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

On je nakon nesreće pobegao sa lice mesta, popravio oštećenja na svom vozilu,  Nebojša M. je vozio bez vozačke dozvole automobil koji nije registrovan. On se sumnjiči za teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja, kao i i za krivično delo koje se odnosi na ne pružanje pomoći povređenom licu, jer je nakon nesreće pobegao sa lica mesta.

Beživotno telo vozača „Gradskog taksija“ je pronađeno pretprošle nedelje u ranim jutarnjim satima, u mestu Carić. On je nastradao kada je po povratku sa noćne vožnje na lokalnom putu zaustavio svoje vozilo da bi obavio fiziološke potrebe.

Na njega je, kako se sumnja, u tom trenutku naleteo vozač Nebojša M. (24) sa svojim automobilom marke "golf 2“ i usmrtio ga na licu mesta.

Telo taksiste je pronađeno u obližnjem kanalu, dok je vozač "golfa 2“ bio u bekstvu do prošlog petka, kada je uhapšen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading