Detalji ubistva u Budvi: Srbin mlatio poznanika stolicom do smrti, pa pobegao!

Autor: vijesti.me

Hronika

15.04.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja (30), koji je osumnjičen da je juče u cik zore u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38). Ćorić se pre deceniju doselio u Budvu i sa Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja sa kojim je delio stan u tom budvanskom naselju.

RepublikaFoto: youtube.com/Portal Standard
Crnogorska policija traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja

Policiji je juče ujutru prijavljeno da na ulici uz samu reku Grđevica pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno telo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mesta i zatekli jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana poternica, a obavešteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobegao, a Ćorić ustao i uspeo da napravi par koraka do ulice, gde je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i telu.

Inspektori su zatekli beživotno telo, a o svemu je obavešten i viši državni tužilac, koji je na licu mesta obavio uviđaj, te uputio telo nastradalog na obdukciju.

Iz Uprave policije je saopšteno da je policija u kratkom roku rasvetlila ubistvo koje je jutros počinjeno u Budvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading