Dizajner zamalo umro tokom se*sa: Nagutao se droge za silovanje!

Autor: Natalija REMENJAK

Hronika

13.04.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić, kome se sudi za polno uznemiravanje maloletnika i posedovanje narkotika, i ranije je hapšen zbog droge i to kada se onesvestio tokom seksa sa jednim kompozitorom!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Upoznali se preko aplikacije

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do izjava koje su Kostić i D. A. dali u policiji nakon incidenta koji se dogodio u junu 2017. godine. Kompozitor je ispričao da se Kostić nadrogirao, a potom pao u nesvest dok su imali seks, zbog čega je morao da zove Hitnu pomoć. Lekari su tražili asistenciju policije, koja je u stanu našla spid i takozvanu drogu za silovanje!

- Kostića sam jutros upoznao preko telefonske aplikacije za seks. Došao je u moj stan, ponudio sam ga sokom, da bi on potom izvadio kesicu spida i tražio mi čašicu za rakiju u koju je sipao neku providnu tečnost. Na Darkovo insistiranje pošmrkali smo po liniju spida sa tanjira, a onda je on ispijao tu tečnost koju sam ja odbio. Nakon predigre usledio je seks, ali se Darko u jednom trenutku onesvestio. Šamarao sam ga, Darko bi nakratko došao sebi, da bi potom opet ostao bez svesti - ispričao je A. D. kasnije u policiji.

Kostić: Nakon buđenja video sam osoblje Hitne pomoći, koje stoji iznad mene i dva policajca u uniformi

Kada je video da ne može da mu pomogne, pozvao je Hitnu pomoć. Međutim, Darko je odbijao njihovu pomoć i nije želeo da im da svoja dokumenta, pa su oni pozvali policiju.

- Policajci su došli, pronašli beli prah i tu providnu tečnost, i odveli nas u stanicu - ispričao je D. A.

Napastvovao maloletnika

Darko Kostić je ponovo uhapšen 22. juna prošle godine po prijavi maloletnika L. J. (15), koji je modnog kreatora optužio da ga je seksualno uznemiravao i da mu je podmetnuo drogu. Protiv njega je podignuta i optužnica i sudi mu se zbog četiri krivična dela - nedozvoljeno posedovanje narkotika, omogućavanje uživanju opojnih droga, polno uznemiravanje, kao i nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem.

S druge strane, Kostić je u policiji tvrdio da su on i kompozitor prijatelji i da je došao u njegov stan kako bi razgovarali, ali i da droga koja je nađena nije njegova.

 

 

- Ja sam ušmrkao jednu crtu spida. Sećam se nekih desetak minuta dok smo sedeli, a nakon buđenja sam video osoblje Hitne pomoći, koje stoji iznad mene, i dva policajca u uniformi. U stanici su mi pronašli kesicu spida u džepu. Kao što sam već rekao, bio sam u nesvesti, tako da ne znam kako je ta kesica završila kod mene - ispričao je Kostić inspektorima.

Šta je GHB?

- 1-2 mililitra GHB izaziva euforiju, mogu se javiti manje halucinacije i dolazi do povećanja libida
- 2-5 mililitara GHB dovodi do amnezije, a konzument za to vreme ima izraženu potrebu za seksom
- 5 i više mililitara GHB može dovesti do usporenog rada srca, nesvestice, u nekim slučajevima i do smrti

On je sve vreme tvrdio da je drogu zatekao u stanu D. A. i da mu nije jasno kada je i zbog čega ostao bez svesti. Veštačenjem prozirne tečnosti koja je nađena utvrđeno je da je u pitanju GHB ili droga poznata pod uličnim imenima tečni ekstazi ili droga za silovanje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading