Umalo nisam pala u nesvest: Komšinica koja je prva videla dečaka kako leži na travnjaku ne može da dođe sebi!

Autor: blic.rs

Hronika

10.04.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnji dečak ubio se noćas malo posle ponoći, skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu. Pao je na travnjak ispred zgrade i u momentu kada su ga komšije našle, još je bio živ.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Zgrada iz koje je dečak skočio

Prevezen je u bolnicu, ali je, nažalost uprkos naporima lekara, preminuo oko pet sati. Telo dečaka je poslato na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti.

- Malo posle ponoći, čula sam nešto kao mjaukanje. Izašala sam, na terasu da zapilim cigaretu i kada sam pogledala dole, umalo nisam pala u nesvest. Ležalo je dete - rekla je stanarka ove višespratnice i dodala da su komšije odmah pozvale hitnu pomoć i policiju.

Druga komšinica napominje da nije čula nikava tresak, ali da ju je probudilo škripa liftova koji su stalno išli gore-dole, što joj je ukazalo da se nešto dešava u zgradi.

- Strašno je sve to! Ne mogu da verujem. On je bio divan dečak, sportista. Kulturan, kao i cela porodica - rekla je komšinica i počela da plače.

Dečakovi roditelji danas nisu bili u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading