Niš: Pas ujeo dečaka na velikom odmoru

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

10.04.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenika (14) Osnovne škole "Čegar" u Nišu u sredu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka Pkoji se odvezao i preskočio ogradu i uleteo u školsko dvorište. Kako pišu "Večernje novosti", pas je dečaka ujeo za butinu, a zbog obilnog krvarenja mališan je hitno prebačen na Dečiju hiruršku kliniku Kliničkog centra u Niš.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Nezgoda se dogodila za vreme prvog velikog odmora nešto posle devet sati. Mi smo preduzeli odmah sve potrebne radnje, pozvali Hitnu pomoć i policiju. Mališan je krvario, ali sigurno nije životno ugrožen, a Hitna ga je prevezla na kliniku radi preventive i verovatno davanja zaštite protiv besnila - rekao je direktor škole "Čegar" Goran Dinić za Novosti.

On dodaje da je na lice mesta odmah stigla i komunalna policija koja je pronašla vlasnika psa koji je potvrdio da je pas njegov, te da je uglavnom vezan u dvorištu, ali je verovatno ovom prilikom pokidao lanac i prešao do škole.

O slučaju su odmah obavešteni i roditelji dečaka i školska uprava u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading