ŠOK! Još jedan Srbin ubijen u Johanesburgu!

Autor: Republika

Hronika

09.04.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, za kog se veruje da je srpske nacionalnosti, upucan je danas ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Sudeći po navodima svedoka, prenose južnoafrički mediji, muškarca su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na licu mesta.

- Čuvar zgrade nam je rekao da je neko upucan na kraju kompleksa zgrada. Istrčali smo napolje da vidimo da li i kako možemo da pomognemo nesrećnom muškarcu, ali je već bio mrtav - navela je jedna od očevidaca za portal Njuz24 i dodala da ne zna ime ubijenog čoveka, već samo da se radi o "srpskom gospodinu".

Jedan od svedoka za južnoafričke medije je rekao da je čuo pucnjavu oko 11.30 sati. Njemu je radnik obezbeđenja rekao da je neko ubijen u kompleksu i dok su stigli žrtva je već bila mrtva. Takođe on je ispričao i da je žrtva pokušala da pobegne i da je hicem pogođena u glavu.

Prema rečima obezbeđenja dva maskirana muškarca su u kompleks zgrada ušla vozeći BMW, pucali u čoveka, odvezli automobil i zapalili ga na obližnjem polju.

Policija trenutno traga za osumnjičenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading