Naterali je da ugradi silikone, pa podvodili za 1.000 evra!

Autor:

Hronika

09.04.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen na aerodromu u Beogradu zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije, četiri godine je podvodio siromašnu studentkinju imućnim klijentima! Nesrećnu devojku je na prevaru vrbovao, a onda je naterao da steše liniju, ugradi silikone i podvodio je za 1.000 evra bogatim klijentima!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

Uhapšen i saučesnik

Pored Maksimovića, uhapšen je i njegov saučesnik Dušan Milenković. Oni se sumnjiče da su devojku vrbovali za prostituciju tako što su iskoristili teške uslove u kojima je živela.

- Ona je živela u ruiniranom stanu, u kojem nije imala čak ni vodu ni struju. Obećali su joj da će je izbaviti iz pakla u kojem živi i ponudili platu od 1.000 evra da bude poslovna pratnja bogatim klijentima uz napomenu da će im samo praviti društvo i da neće morati da ima seksualne odnose sa njima. Naivna devojka je prihvatila ovu ponudu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Izvor: U telefonu Maksimovića nađena prepiska sa Mimi Oro, pa će ona biti pozvana kao svedok

Devojku su naterali da stavi silikone u grudi i da redovno ide na treninge kod određenog fitnes instruktora sa kojim su sarađivali. Kako stoji u krivičnoj prijavi, potom su joj organizovali profesionalno fotografisanje, a slike postavili na sajt za prostituciju.

- Devojka je morala da radi najmanje 20 dana u mesecu i bila je prinuđena da trpi da je klijenti tuku i psihički zlostavljaju. Novčano su je kažnjavali svaki put kada bi ugasila telefon ili ukoliko bi u toku "radnog vremena" napustila svoj stan - kaže izvor.

Frka u "Zadruzi" zbog uhapšenog makroa

RepublikaFoto: Promo foto

Učesnica "Zadruge" Sanja Stanković kažnjena je zatvorskom kaznom i nedeljnim honorarom nakon što je Staniju Dobrojević prethodne večeri polila vodom. Žustra rasprava izbila je u nedelju kada je Stanija optužila Sanju da se bavi prostitucijom.

- Prostitutka si, pa si prostitutka. Pozdravio te je Mihajlo - rekla je Dobrojevićka u jeku rasprave Stankovićevoj, verovatno aludirajući na uhapšenog Maksimovića.

Stankovićeva je juče nakon odluke produkcije o kazni doživela nervni slom i zapretila da će prerezati vene ukoliko je pošalju u zatvor.

Vodili evidenciju

Prilikom hapšenja, od Maksimovića i Milenkovića su zaplenjeni laptopovi i sveske sa podacima ove, ali i drugih devojaka koje su podvodili, među kojima su i neke poznate starlete, pevačice i voditeljke!

20 dana mesečno devojka je morala da radi, a bila je kažnjavana svaki put kada se ne odazove

- U sveskama su beležili kada koja devojka ima menstruaciju, kada je bila bolesna i slično. Kod Milenkovića u telefonu je pronađena i prepiska sa starletom Milicom Živanović poznatijom kao Mimi Oro, ali nema dokaza da je i ona umešana u prostituciju. Ona će tokom postupka najverovatnije biti pozvana kao svedok - dodaje izvor.

Na Kipru jurile srpske biznismene

Kako saznajemo, osumnjičeni Milenković je tokom leta prostitutke vodio na Kipar i tamo ih za veliki novac podvodio klijentima iz inostranstva, ali i ljudima iz Srbije koji su dolazili poslovno ili na odmor. Sumnja se da su klijenti bili poznati sportisti, biznismeni i političari, ali njihova imena se ne nalaze u evidenciji koju su vodili.

Podvodio Mimi i Božanu

RepublikaFoto: instagram.com/ milicazivanovicmimI

- hapšen 2014. zbog elitne prostitucije

- nakon toga pale Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro i starleta Božana Vujinović

- sklopio nagodbu 2015. i osuđen uslovno na deset meseci zatvora

- ponovo uhapšen februara 2019. zbog prostitucije

RepublikaFoto: instagram.com/missbozen_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading