Stigli rezultati obdukcije! Otkriveno da li je Miloš presudio majci na Zvezdari?

Autor:

Hronika

08.04.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrila Drašković i njen sin Miloš pronađeni su mrtvi u stanu na Zvezdari u subotu kada su komšije prijavile da se zgradom širi nesnosan smrad. U prvi mah se sumnjalo da je sin presudio majci, međutim obdukcija je pokazala suprotno.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/ST/V. LUKIĆ
Miloš Drašković koji je izvršio samoubistvo zbog tuge za majkom

Istraga je pokazala da je Dobrila Drašković umrla prirodnom smrću, a da je njen sin Miloš potom izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Nema povrede

- Iako se u prvi mah sumnjalo da je Miloš ubio majku, pa sebe, utvrđeno je da Dobrila nema povrede po telu. To ukazuje da je ona umrla, a da je njen sin, ne mogavši da se pomiri s njenom smrću i činjenicom da je ostao sam, odlučio da sebi oduzme život hicem iz pištolja. Dobrilino telo nađeno je u njenoj sobi, dok je Miloš nađen u svojoj sobi sa oružjem između nogu - kaže izvor i dodaje da je Miloš bio izuzetno vezan za majku.

Komšije Draškovića i dalje su u šoku zbog tragedije.

- Ništa se još uvek ne zna, tela su na obdukciji, a stan je zapečaćen. Policija je juče razgovarala sa svim stanarima, ali niko ne zna šta je mogao biti motiv, svi su ih znali kao mirne i tihe. Dobrilu godinama nismo viđali jer je bila nepokretna, a Miloša smo sreli pre dve nedelje. Bio je fin, nasmejan, lepo je popričao i otišao svojim putem - kaže komšija.

 

 

Danima bili mrtvi

- Pre nego što je došla policija, jedna stanarka je pozvala Dobrilinu rođaku i objasnila joj da se oni danima ne javljaju na telefon i ne otvaraju vrata, a da se čudan miris oseća iz stana. Rođaka je kazala da je ona takođe u lošem stanju i da niko od porodice nije u mogućnosti da dođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading