Teška saobraćajka u Beogradu - poginuo mladić (21)

Autor: Tanjug

Hronika

27.08.2017

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se protekle noći dogodila teška saobraćajna nezgoda u Ulici 1. maja, kada se prevrnuo automobil pri čemu su tri osobe teško povređene, a jedna od njih je preminula nakon pokušaja reanimacije, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Teška noć u Beogradu

Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 21.50 časova kod broja 39, a na lice mesta izašli su, pored ekipe Hitne pomoći, i vatrogasci i policija.

Jedna 20-godišnja osoba je u toj nezgodi zadobila otvoreni prelom obe noge i prebačena je u Urgentni centar, dok je druga osoba, stara 22 godine, s povredama kičme reanimirana i, takođe, prevezena u tu zdravstvenu ustanovu.

Treća osoba, stara 21 godinu, reanimirana je, ali je preminula.

Protekle noći dogodile su se još dve saobraćajne nezgode - u 19.48 sati na uglu ulica Branka Radičevića i Žarka Zrenjanina u Borči lakše su povređena dva muškarca od 23 godine starosti, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 01.47 na uglu Dalmatinske i Ulice Stanoja Glavaša lakše povrede zadobio je 21-godišnji muškarac, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 95 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 137 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda među kojima je jedna, koja se dogodila oko 13.30 časova, bila teška i u njoj je povređena mlađa ženska osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading