Zgazio čoveka, pa pobegao! Taksista urinirao, nepoznati vozač ga pokosio i usmrtio na mestu

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

07.04.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista valjevskog "Gradskog taksija" Zoran Nenadović (43) nastradao je u mestu Carić, po povratku sa vožnje. Na njega je na lokalnom putu Carić -Oglađenovac, u trenutku kada je zaustavio vozilo i izašao iz njega, naleteo za sada nepoznati vozač, koji ga je udario i pobegao sa lica mesta.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako saznaje Telegraf.rs, nakon što je odvezao mušteriju do Carića, taksista je krenuo nazad za Valjeva, a pretpostavlja se da se pored puta zaustavio da bi urinirao.

Pretpostavlja se da je vozač na njega naleteo u trenutku kada je pokušao da izađe iz auta, jer suprimetna oštećenja na vratima vozača taksi vozila, a i povrede koje je zadobio upućuju na to da ga je nepoznati vozač "pokosio" dok je izlazio iz kola.

Kako saznajemo, taksista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a njegovo beživotno telo je pronađeno u obližnjem kanalu, nedaleko od taksi vozila marke "fiat brava". Istraga o ovoj nesreći je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading