"Nestala" Nataša vršljala po Beču! Evo zašto je policija drži iza rešetaka

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

05.04.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanka Nataša Veselinović Radovanović koja je u subotu nestala u Beču, zapravo je uhapšena zbog sumnje da je u jednom bečkom butiku pokušala da ukrade skupocenu garderobu. Naša ambasada je obaveštena o tome da je Nataša uhapšena.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nataša Veselinović Radovanović

Izvor iz Beča tvrdi da je nakon detaljne kontrole policije otkriveno da je Nataša i ranije imala problema sa zakonom. Novosađanka se trenutno nalazi u zatvoru u Jozefštatu.

- Novosađankinoj porodici je poslat mejl o tome na koji način mogu da stupe u kontakt sa zatvorskim organima i advokatom, koji će joj biti dodeljen po službenoj dužnosti – navodi izvor.

Da podsetimo, Nataša Veselinović Radovanović nestala je u subotu 30. marta 2019. godine u Beču, gde je otišla na kratko putovanje preko jedne srpske agencije. Međutim, kada je trebalo da se nađe sa ostatkom turista na ugovorenom mestu i u dogovoreno vreme, ona se nije pojavila. Od tog trenutka počinje agonija i alarmiraju se i Srbija i Austrija.

Kada se saznalo da je Nataša živa i zdrava, ali da je zadržana u policiji, porodica i prijatelji odbijali su da kažu zbog čega, a sada je jasno i zašto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading