Presuda prevarenoj ženi iz Novog Sada: Udarila partnera drškom sekire, ide na dugu robiju!

Autor: novosti.rs

Hronika

04.04.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Nedeljković (43) iz Novog Sada, u sredu je u novosadskom Višem sudu osuđena na sedam godina zatvora zbog pokušaja teškog ubistva, udarcem sekirom po glavi, nevenčanog partnera Dušana Dražića (52).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zločin se dogodio 12. aprila prošle godine u njegovoj kući u novosadskom naselju Adice.

Obrazlažući presudu, sudija Vidoje Mitrić je kazao da je tužilaštvo dokazalo da je okrivljena počinila delo koje joj se stavlja na teret, ali da joj je izrečena najblaža moguća kazna do zakonskog minimuma.

- Na suđenju je pokazala kajanje - kazao je sudija Mitrić. - Po mišljenju suda, bila je dovedena u afektivno stanje, a i sam oštećeni je rekao da ju je i on sam u jednom trenutku doveo u takvo stanje.

Nedeljkovićeva je optužena da je u kući u Jesenjinovoj ulici u Adicama, udarcem tupim delom sekire po glavi, pokušala da ubije Dražića, dok je spavao u krevetu. Na suđenju, ona je tvrdila da nije imala nameru da ga ubije i da su njih dvoje bili partneri.

Isticala je da je imala nameru da živi sa Dušanom, ali da ju je razljutilo kada je videla da je drugoj ženi poslao poruku preko mobilnog telefona.

- Dušana sam volela, ulagala sam u tu kuću u Novom Sadu, i ono što se dogodilo, učinila sam u afektu - tvrdila je Nedeljkovićeva. - Njegova prevara me jako pogodila. Kajem se, i veoma mi je žao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading