Tragedija u Kikindi: Lekari se bore za život dečaka, kojeg je vozio stradali drug

Autor: blic.rs

Hronika

03.04.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova na putu između Iđoša i Kikinde poginuo je jedan četrnaestogodišnjak iz Kikinde, a još dva dečaka iz istog mesta su povređena kada je na njih dok su vozili bicikle automobilom marke "audi A6" naleteo D. Š. (20) iz Iđoša.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Nastradali dečak preminuo je na putu do kikindske bolnice, a njegov vršnjak je prevezen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu gde mu se bore za život.

- Dečak je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Trenutno se nalazi na Odeljenju hirurgije u intenzivnoj nezi sa prelomom butne kosti, povredama glave i kontuzijom pluća. Sada je na aspiratoru, stanje mu je za sada stabilno i nalazi se pod konstantnim nadzorom lekara – rečeno je u toj zdravstvenoj instituciji.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je preminuli dečak na biciklu vozio svog drugara kome se trenutno bore za život dok je njihov šesnaestogodišnji drugar na drugom biciklu od pada zadobio lakše telesne povrede koje su mu sanirane u kikindskoj bolnici.

Istragom još nije utvrđeno kako je došlo do ove tragedije ali, prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da ih D. Š. nije video dok su vozili bicikle zato što su bili neosvetljeni. Takođe, istragom je utvrđeno da D. Š. nije bio u alkoholisanom stanju kada se dogodio incident.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading