Podignuta optužnica protiv monstruma iz Smedereva: Devojčicu drogirao, silovao i ucenjivao?!

Autor: novosti.rs

Hronika

02.04.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv Nebojše Tadića (49) zbog sumnje da je više puta silovao petnaestogodišnju J. P. iz tog grada, dajući joj pre toga drogu i ucenjujući je eksplicitnim snimcima.

Foto: Ilustracija

On se tereti za produženo krivično delo silovanja u sticaju sa krivičnim delom omogućavanje uživanja opojnih droga, potvrđeno je u Višem tužilaštvu.

Prema navodima optužnice, on je devojčici davao kokain, a potom je seksualno zlostavljao. Navodno je u julu i avgustu prošle godine u nekoliko navrata silovao maloletnu J. P. u njegovoj kući. Moraće da se brani i od optužbi da je maloletnicu ucenjivao i psihički i fizički zlostavljao.

Uhapšen je u novembru prošle godine, pošto se devojčica požalila majci, koja je slučaj prijavila policiji. Detalji torture koju je tinejdžerka tri meseca trpela od muškarca starijeg od sebe 33 godine drže se dalje od javnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, odnos privatnog preduzetnika i tinejdžerke započeo je dopisivanjem putem društvenih mreža. Kasnije je devojčica, dobijala i batine, a seksualno terorisanje napasnik je snimao mobilnim telefonom. Potom ju je ucenjivao eksplicitnim snimcima i fotografijama, preteći da će ih objaviti ukoliko nekome kaže šta se događa između četiri zida njegove kuće. Zbog zlostavljanja, ona je čak pokušala i da se ubije.

PRETI MU 15 GODINA

Za produženo krivično delo silovanje, za koje se tereti Tadić, zaprećena je kazna od pet do 15 godina zatvora. Za krivično delo omogućavanja uživanja opojnih droga kazna je od dve do deset godina.

Roditelji maloletne J. P. su razvedeni, a čitav slučaj razotkriven je kada je maloletnica, pod pritiskom i u strahu, priznala šta se događa. Tadić je, od hapšenja u novembru, i dalje u pritvoru. Tokom istrage branio se navodima da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading