Policija došla u zgradu na razgovor s rođacima i odmah na ulazu našla Snežanine NAOČARE, KRV I ŠNALU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Maćić (51) pronađena je juče ujutru mrtva u podrumu zgrade u Nemanjinoj ulici 90 u Užicu. Sumnja se da je nesrećnu ženu ubio njen bivši suprug Goran (57), koji je nešto kasnije pronađen obešen u selu Gorjani, desetak kilometara od Užica.

RepublikaFoto: facebook.com/Snezana Macic
Snežana Maćić

Krenula na posao

Strašna porodična tragedija dogodila se juče ujutru oko šest sati u zgradi gde je Snežana živela.

- Kada se Snežana nije pojavila na poslu u preduzeću "Kadinjača", njena koleginica je pozvala kući da je pita što je nema. Kod Snežane je u stanu bila njena rodbina iz Beograda. Oni su rekli da je ona pošla na posao, ali nisu videli da je izašla iz zgrade. Pozvali su policiju, koja je ubrzo stigla. Odmah na ulazu u zgradu primetili su krv na stepeništu, šnalu za kosu i naočare - priča izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Pošto su vrata podruma koja su u ravni sa hodnikom bila zaključana, patrola je pozvala vatrogasce. Oni su otvorili vrata u podrumu i zatekli beživotno telo žene.

Policija došla u Snežaninu zgradu po prijavi da je nestala. Na stepeništu uočili krv, šnalu i njene naočare

- Na telu je bio primetan ubod u vrat, a potom i modrice oko vrata. Zbog toga se sumnja da je prvo ubodena nekim oštrim predmetom, a potom zadavljena - dodaje naš sagovornik.

Policija je vrlo brzo od Snežanine porodice i prijatelja dobila informaciju da je ona bila u jako lošim odnosima sa mužem, od kojeg se nedavno razvela. Zbog toga su odmah krenuli u potragu za njim.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Odnošenje Snežaninog tela na obdukciju

- Potera se završila ubrzo jer su njegovo telo pronašli na desetak kilometara od Užica, u selu Gorjani, na imanju njihove ćerke i zeta - kaže izvor našeg lista.

Viši javni tužilac u Užicu naložio je obdukciju oba tela. Očekuje se da će ovi nalazi i veštačenja DNK tragova sa odeće i drugih predmeta sumnje inspektora potkrepiti dokazima.

 

 

Drugi brak

Kako saznajemo, Snežana se dvaput udavala, a komšije kažu da se sa Goranom često svađala.

- Ona je radila u konfekciji u "Kadinjači", a Goran je jedno vreme bio mornar, a bavio se i građevinom. Eto, razvelili su se, ali izgleda da on to nije mogao da prihvati. U poslednjih desetak dana u tom stanu nije bilo nikoga. Poštar je poštu ostavljao na vratima. Tek pre neki dan je Snežana došla. Oni imaju ćerku, koja je udata u Gorjani, gde je on otišao da se obesi - kažu komšije.

Sudilo mu se zbog pretnji

Zbog loših odnosa u braku Snežana i Goran su se nedavno razveli.

- Tužilaštvo je vodilo postupak protiv Gorana zbog pretnji koje je upućivao Snežani tokom brakorazvodne parnice. Tada su određene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije, koje su istekle 21. marta, a oduzeto mu je i oružje - rečeno nam je u Višem tužilaštvu u Užicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading