Bodibilder iz Šapca pijan pretukao policajca: Težak incident kod Gradiške, evo kako je sve počelo

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

02.04.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodibilder B.J. (30) iz Šapca uhapšen je u Brestovčini kod Gradiške jer je pijan napao policijsku patrolu i jednom policajcu razbio nos, a drugog izgrebao po vratu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Glas Srpske" piše da se sve odigralo u nedelju kada je patrola zaustavila pežo u kojem je B.J. bio saputnik. Automobilom je upravljala M.Đ. (35) iz Kozarske Dubice koja je vozilom ušla u jednosmernu ulicu.

- Po zaustavljanju, policajci su joj saopštili kakav je prekršaj učinila i zatražili dokumente. B.J. je odmah počeo da galami kako bi zaštitio ženu. Nakon toga je nasrnuo na policajce i jednog je udario laktom u nos i pesnicom po ruci, a drugog je izgrebao po vratu i rukama. Oni su ga ipak savladali - rekao je pomenutom listu neimenovani izvor navodno blizak istrazi.

 

 

Dodao je da je alkotestiranjem osumnjičenog utvrđeno da u krvi ima 1,41 promil alkohola. Policajcima je trebalo vremena da savladaju B.J. s obzirom na to da se radi o snažnoj i krupnoj osobi koja verovatno trenira bodi-bilding i stalno se opirala.

U Policijskoj upravi Gradiška navodeći inicijale osumnjičenog, istakli su da ga terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Protiv osumnjičenog će biti podnesen izveštaj nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading