(VIDEO) Jelena Marjanović je govorila da je život za borce: Ovo je njen poslednji intervju!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

02.04.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava tri godine od ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ona je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, kada je išla na trčanje, a još uvek se ne zna ko je učinio ovo monstruozno ubistvo.

RepublikaFoto: Public
Jelena Marjanović

Ubijena je sa devet krvničkih udaraca oštrim predmetom u glavu u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči.

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina, a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je rekla, svi su očekivali da se pojavi devojčica, ali pojavila se zrela žena.

Dok je bila na pauzi od scene, pevačica se udala, dobila ćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom poslednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

- Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negde izgubiš, a negde i dobiješ... Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već ćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu - poručila je tada pevačica.

- Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac voleo moje pevanje, želim da mu ispunim tu želju - pričala je tada puna nade Jelena.

U nastavku intervjua pričala je o svojoj karijeri i zahtevima koji su bili pred njom. A onda je pričala o tome kako je zbog "peska u glasu", porede sa Cecom. Ona je rekla da je zbog emocije porede, ali ona ipak želi da ima svoj stil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading